Ostoskori (0)
PALVELUT

Kotimainen Påre Skincare -hoito sopii kaikille ihotyypeille hoitamaan, kirkastamaan ja kosteuttamaan. Luonnomukaiset raaka-aineet on erityisesti suunniteltu hoitamaan iästä, sukupuolesta tai ihotyypistä riippumatta ympäristöä kunnioittaen.

 

HEHKU

   Onko ihonsävysi epätasainen? Vaikuttaako ihosi väsyneeltä ja huonosti toimivalta?

Hehku kirkastaa ihoasi omenahapon avulla, ratamo kosteuttaa pitkäaikaisesti ja marjaöljyt ravitsevat pintaa syvemmältä palauttaen ihosi luonnollisen hehkun.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, omenahappokuorinnan, hoitonesteen, ratamonaamion, päähieronnan, seerumin sekä loppuvoiteen. 60 min.

76 €

 

LEPO

Kaipaatko pakoa arjesta, hidastamista ja rauhoittumista?

Lepo antaa sekä mielesi että kehosi levätä. Pitkä kasvojen, dekolteen ja niskan hieronta rentouttaa ja parantaa ravintoaineiden imeytymistä ihoon.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA-kuorinnan, hoitonesteen, kasvojen/dekolteen/niskan hieronnan marjaöljyllä, ratamonaamion, päähieronnan, seerumin sekä loppuvoiteen. 75 min.

85 €

 

SYLI

Reagoiko ihosi herkästi punoittamalla? Onko ihosi väliaikaisesti ärtynyt?

Syli rauhoittaa ihoasi taikapähkinän ja ratamon avulla ja marjaöljyt ravitsevat pintaa syvemmältä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, PHA-kuorinnan, hoitonesteen, kasvohieronnan marjaöljyllä, ratamonaamion, päähieronnan, taikapähkinäseerumin ja loppuvoiteen. 60 min.

76 €

 

VOIMA

Onko ihosi toiminta hidastunut ja kaipaisi lisäpotkua?

Voima lataa ihosi akut uudelleen kirkastavalla omenahapolla, marjaöljyt ravitsevat pintaa syvemmältä ja damaskonruusu uudistaa palauttaen ihosi sisäisen voiman.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, omenahappokuorinnan, hoitonesteen, ratamonaamion, dekoltee- ja niskahieronnan marjaöljyllä, damaskonruususeerumin ja loppuvoiteen. 60 min.

76 €

 

TYYNI

Rasvoittuuko ihosi päivän mittaan? Onko ihossasi tukkeumia ja muita epäpuhtauksia?

Tyyni palauttaa ihosi tasapainon omenahapolla, tulehdusta rauhoittavalla ratamolla sekä talineritystä hillitsevällä taikapähkinällä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen ihonpuhdistuksen, omenahappokuorinnan, ratamonaamion, päähieronnan, taikapähkinäseerumin sekä loppuvoiteen. 75 min.

85 €

 

KASVOJEN GUA SHA -HOITO

Hoito sisältää ihon alkupuhdistuksen, pitkän ja rentouttavan hieronnan kivisillä gua sha välineillä ravitsevan öljyn kera sekä hoidon lopuksi hoitovoiteen, joka viimeistelee rentouttavan hoitokokonaisuuden. 45 min.

62 €

 

IHONHOIDON OHJAUS

Yksilöllinen ihonhoidon ohjaus, jossa pääsee tutustumaan ihon hoidon saloihin joko yksin tai yhdessä ystäväsi kanssa. Erinomainen nuorelle vaikka lahjaksi. Kerta sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, hieronnan ja hoitovoiteen. 60 min.

60 €

 

Kasvohoidot

Vartalohoidot

Kuumakivihieronta 60 min.

Lämpimien kivien avulla tehtävää hierontaa koko vartalolle. Tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva sekä ihoa puhdistava ja elvyttävä hoito. Kokonaisvaltainen hoito niin mielelle kuin kehollekin.

68 €

 

Kuumakivihieronta kuorinnalla 75 min.

Lämpimien basalttikivien avulla tehtävää hierontaa koko vartalolle. Tehokkaasti lihaskireyksiä ja stressiä laukaiseva sekä ihoa puhdistava ja elvyttävä hoito. Kokonaisvaltainen hoito niin mielelle kuin kehollekin. Hoidon alussa vartalon kuorinta kuivaharjaamalla vilkastuttaa verenkiertoa ja kuorii kuollutta ihosolukkoa, jonka jälkeen iho vastaanottaa paremmin hoitotuotteet.

75 €

 

Klassinen hieronta
60 min

Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja rauhoittaa stressaantunutta mieltä. Hieronta vilkastuttaa aineenvaihduntaa ja verenkiertoa, joiden ansiosta ihon toiminnot paranevat. 62 €

 

Klassinen hieronta kuorinnalla 75 min.

Hieronta rentouttaa kireitä lihaksia ja rauhoittaa stressaantunutta mieltä. Ihon kuorinta kuivaharjaamalla ennen hoitoa auttaa ihoa vastaanottamaan hoitotuotteita. Hoidon jälkeen ihosta tulee kimmoisampi ja kuulaamman värinen. 

72 €

 

METSÄNTAIKA - Gua sha healing 90 min.

Gua sha healing on koko vartalolle tehtävä hoito, joka tehdään puisilla gua sha -välineillä ja metsäntuoksuisella öljyllä. Hoidossa käsitellään kevyesti myös kasvot puisella rullaimella. Se lukeutuu kiinalaisen lääketieteen hoitomuotoihin, hoitaa myös ihoa luontaisesti metsän parantavilla kasveilla, sekä huoltaa lihaksia hieronnallisin gua sha -tekniikoin. Hoito sopii mainiosti rasittuneille lihaksille sekä stressantuneelle mielelle ja auttaa niin kehoa kuin mieltä palutumaan.

80 €

 

Intialainen päähieronta 45 min.

Alkujaan vuosituhansia vanha, ayurvedinen hoitomenetelmä, jossa hierotaan yläselkää, käsivarsia ja niska- hartiaseutua sekä pään aluetta. Hoito on syvärentouttava ja stressiä vähentävä, joka vaikuttaa niin kehoon kuin mieleenkin. Erityisen hyvä hoito stressiin, unettomutteen ja migreeniin.

45 €

Reikihoidot 60 min.

55 €

Energiahoidot

Jalkahoito 75 min.

Jalkojen kylvetys, kynsien leikkaus, kynsinauhojen siistiminen ja jalkojen ihon hoito sekä hoitovoide. Ei sisällä kynsien lakkausta eikä hierontaa.

62 €

 

Jalkahoito hieronnalla 90 min.

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, kynsien ja kynsinauhojen leikkaus ja siistiminen, ihon hoito sekä hieronta ja hoitovoide. Ei sisällä kynsien lakkausta.

72 €

 

Jalkojen pikahoito n. 30 min.

Hoito sisältää jalkojen kylvetyksen, kynsien sekä kynsinauhojen kevyen siistimisen sekä hoitovoiteen.

30 €

 

Jalkahieronta 30 min.

Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, rentouttava ja virkistävä jalkahieronta sekä hoitovoide.

30 €

Jalkahoidot

Sokerointi on iholle hellävarainen tapa poistaa ihokarvoja. Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi ihoa tulee kuoria ja kosteuttaa säännöllisesti. Sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin, siksi sokeroinnin avulla saadaan turvallisesti ja hellävaraisesti poistettua karvat myös intiimialueilta. Sokeroinnilla saadaan vähennettyä ja heikennettyä karvoitusta paljon tehokkaammin kuin vahauksella. Huomioitavaa: Ihoa ei saa kuoria päivää ennen sokerointihoitoa, hoitopäivänä eikä hoitoa seuraavana päivänä.

 

Sääret

35 €

 

Reidet

35 €

 

Kainalot

25 €

 

Bikiniraja

30 €

 

Ylähuuli

15 €

Sokeroinnit

Lymfahoidot

Lymfaterapia tehostaa kehon imunestekiertoa kevyillä pumppaavilla otteilla. Lymfahoidon tavoitteena on saada kudoksissa oleva ylimääräinen neste imusuonistoon ja sieltä eteenpäin kehon nestekiertoon. Lymfaterapialla vähennämme turvotusta, kipua ja samalla rentoutamme kehoa.

 

Kasvojen lymfahoito 75 min.

    Manuaalisesti käsin tehtävä lymfahoito on rentouttavaa, ihon toimintoja edistävää ja uudistavaa sekä turvotuksia vähentävää. Kasvojen ja pään alueen leikkaustoimenpiteitä ennen ja jälkeen suositeltavaa. Hoito pitää sisällään ihon alkupuhdistuksen ja hoitovoiteen hoidon lopuksi.

70 €

 

Lymfahoito 60 min.

65 €

 

Lymfahoito 90 min.

85 €